Zakłady Mięsne „Zakrzewscy” to rodzinna firma założona w 1994 r. przez Dariusza i Janusza Zakrzewskich, należąca dziś do czołówki polskich producentów mięsa. Siedziba przedsiębiorstwa mieści się w Kosowie Lackim. Jest to nowoczesny zakład produkcyjny, w którym najlepsze tradycje przemysłu mięsnego łączą się z wieloletnim doświadczeniem i zaawansowanymi technologiami.
Ubojowiec/ Rozbieracz- Wykrawacz
Miejsce pracy: Szczuczyn
Opis stanowiska
- obróbka tuszy wołowej zgodnie z procesem technologicznym i obowiązującą normą
- segregacja towaru zgodnie ze specyfikacją
Wymagania
- książeczka sanitarno-epidemiologiczna
- mile widziane doświadczenie
- sumienność, odpowiedzialność
- stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na wskazanym wydziale
Oferujemy
- atrakcyjną płacę, zatrudnienie na umowę o pracę,
- przynależność - pracę w atmosferze wzajemnego wspierania się i wymiany doświadczeń