Zakłady Mięsne „Zakrzewscy” to rodzinna firma założona w 1994 r. przez Dariusza i Janusza Zakrzewskich, należąca dziś do czołówki polskich producentów mięsa. Siedziba przedsiębiorstwa mieści się w Kosowie Lackim. Jest to nowoczesny zakład produkcyjny, w którym najlepsze tradycje przemysłu mięsnego łączą się z wieloletnim doświadczeniem i zaawansowanymi technologiami.

Ubojowiec/ Rozbieracz- Wykrawacz
Miejsce pracy: Szczuczyn
Opis stanowiska
  • obróbka tuszy wołowej zgodnie z procesem technologicznym i obowiązującą normą
  • segregacja towaru zgodnie ze specyfikacją
Wymagania
  • książeczka sanitarno-epidemiologiczna
  • mile widziane doświadczenie 
  • sumienność, odpowiedzialność
  • stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na wskazanym wydziale
Oferujemy
  • atrakcyjną płacę, zatrudnienie na umowę o pracę,
  • przynależność - pracę w atmosferze wzajemnego wspierania się i wymiany doświadczeń
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.